PoolTak

Pooltak Från Prisbelönta Aluna

Vi är certifierade återförsäljare och installatörer av ALUNA® pooltak.

Kolla In Våra Olika Modeller​ & Priser

Alla våra pooltak kommer med ett certifikat som försäkrar att ni får högsta kvalitet, hållbarhet och säkerhet. Som är en av de få leverantörerna i Europa som endast säljer certifierade pooltak för att garantera våra kunders problemfria ägande för så länge som möjligt. Våra installatörer är skickliga med stor erfarenhet och besitter alla nödvändig kvalifikationer och licenser. 

Certificat

VARFÖR POOLTAK?

Förläng badsäsongen med ett modernt certifierat pooltak av högsta kvalitet. Ett pooltak är även ett smart sätt att spara in på uppvärmningen och samtidigt minska vattenförbrukningen och behovet av rengöringsprodukter. Dessutom kan man vid lite kallare och blåsigare väderlek bada under taken. Tillochmed vårt lägsta! Prisvärda pooltak med marknadens överlägset bästa snölast garanti. ALUNA® är en av Europas ledande tillverkare av skjutbara pooltak. De har lång erfarenhet av branschen och tar fram slitstarka och pålitliga lösningar baserade på toppdesign och kvalitet. Genom åren har ALUNA® fått många utmärkelser och priser för sina pooltak och finns idag representerat i 25 europeiska länder.

 

pooltak
pooltak

KVALITET

För att garantera högsta kvalitet på sina produkter arbetar ALUNA® efter ett unikt kvalitetssystem. Till exempel monteras varje tak två gånger innan leverans för att säkerställa att allt fungerar och att det inte uppstår några repor när taket fälls ut. Viktigt för oss i Norden är också att taken är otroligt starka. De klarar dubbelt så mycket snölast som andra tak.

TEKNIK

Färdigmonterat och smidigt Pooltak från ALUNA® är lätta att hantera, även efter flera års användning. Sen de startade sin tillverkning har ALUNA® erhållit flera patent för sina smarta tekniska lösningar, exempelvis konstruktionen av de skjutbara pooltaken. För att kunderna inte ska behöva lägga tid och pengar på montering levereras taken färdigmonterade. Det går även att få taket installerat på plats av oss certifierade installatörer.

 

pooltak
pooltak

DESIGN

Genom åren har ALUNA® fått en enorm erfarenhet av olika designlösningar, inte minst eftersom många kunder lagt specialordrar med önskningar om tak som ännu inte funnits på marknaden.

 

MÅTTBESTÄLLDA TAK

Alla pooltak från ALUNA® kan måttbeställas för att passa exakt in i just din poolmiljö. Standardfärg på pooltaken är antracitgrå, men de kan beställas i valfri nyans ur färgsystemet RAL. Alla pooltak från ALUNA® är certifierade enligt den franska säkerhets- och kvalitetsstandarden P90-309. Varje tak får ett särskilt kvalitetscertifikat som garanterar passform, kvalitet och estetisk fulländning. Pooltaken levereras färdigmonterade. Du behöver inte lägga tid och pengar på montering. Pooltaken från ALUNA® har marknadens bästa snölast.

 

pooltak